fbpx

Reîndrăgostește-te
de acasă printr-o
declarație de biniște

Cu câtă bucurie te întorci acasă, când a fost ultima dată când ai prezentat-o prietenilor și cât de des îi faci cadouri? Reîncepe de azi cu ghidul de biniște.

Vreau cărticica! ►

CADOU | Comandă biniște la pachet

Toate cărticelele comandate de pe Nemira.ro ajung la tine însoțite de un cadou.

49,99 LEI
Cărticica de biniște + Set stickers și cărți poștale CADOU
Ghidul complet al fericirii acasă
Vreau cărticica! ►

Scrisă de specialiști în domenii care contribuie la fericirea de acasă, fiecare capitol din cărticică te inspiră să-ți transformi locuința și să rescrii povestea casei tale.

De acum găsești Cărticica de biniște pe nemira.ro, libris.ro, cărturești.ro, elefant.ro și în librăriile Humanitas și Cărturești.

Ai livrare gratuită în toată România pentru comenzi de minimum 120 lei.

Vreau cărticica și pentru prieteni! ►

DRUMUL CĂTRE BINIȘTE

GAZDELE CAPITOLELOR DE BINIȘTE

Sînziana Pop

fondatoare Visuell, designer interior

Urmează ghidul de design interior și descoperă frumusețea casei tale prin trucuri simple de amenajare. La final vei vedea cum arată două transformări interioare cu biniște.

1 / 7

Iv cel Naiv

scriitor, co-autor, editor, scriere creativă

Pășește în universul Biniște și explorează salturi de la poezie la proză, basm contemporan, benzi desenate și bancuri, într-un exercițiu de scriere creativă.

2 / 7

Gáspár György

psiholog clinician, psihoterapeut relațional

Aventurează-te într-o frumoasă călătorie interioară prin caruselul de gânduri și emoții, ghidat de o voce terapeutică și exersează tehnici de mindfulness.

3 / 7

Ana Constantinescu

designer biofilic, plante

Invită natura în viața ta prin crearea unui ambient viu alimentat de specii de plante și grădini de interior.

4 / 7

Dan Byron

solist și vocalist Byron, playlist biniște

Primește invitația în lumea BPM-urilor și al ingredientelor unui playlist bun de pus pe repeat.

5 / 7

Diana Mihăilă

Master Professional Organizer, organizare

Este adevărat că fericirea are nevoie de spațiu, așa că aplică principiile de organizare și invită armonia în care colț al casei tale.

6 / 7

Cristina Andrei

inventatoare biniște, gastronomie

Redescoperă rețetele copilăriei și bucuria de a mânca în tihnă, acasă, din acest ghid de fericire în farfurie, preparat chiar de inventatoarea lui biniște.

7 / 7

CE SPUN CITITORII

Carte bucurie

Rated 5 out of 5
Monica

O carte plina de sfaturi bune pentru „binistea” de acasa, atat de importanta in ritmul de viata actual! Amuzanta, placuta la citit, foarte frumos alcatuita atingand multe aspecte importante ale vietii! Surprize muzicale m-au impresionat! O voi lua cadou si prietenei mele, de ziua ei!

O lectură ușoară, frumoasă și foarte practică!

Rated 5 out of 5
Beatrice

🏡 Mi-a plăcut foarte mult această cărticică. Am parcurs-o ușor și am de gând să pun în practică unele din recomandările autorilor, mai ales în ceea ce privește ambianța muzicală.
🏡 Consider că în majoritatea timpului, atunci când revenim acasă după o zi lungă la școală/serviciu, tot ce vrem să facem este să ne relaxăm, însă nu știm cum să facem acest lucru. Ei bine, „Cărticica de biniște” ne va ajuta să creăm din căsuța noastră un loc în care până și cei mai morocănoși or să se bucure.
🏡 Prin sfaturi la îndemâna oricui despre: 🖼 o amenajare cât mai pe gustul nostru; 🎶 crearea unui playlist potrivit pentru orice stare de spirit; 🔊 setarea unui mindset pozitiv prin comunicarea sentimentelor/stărilor pe care le avem; 🥗 aducerea unui plus de bucurie printr-o serie de preparate care mai de care mai savuroase, iată cum căsuțele noastre pot (re)deveni adevărate surse de inspirație și motivație.
🏡 În plus, partea de final a cărții, intitulată „Cuvinte de biniște”, este preferata mea deoarece astfel de cuvinte sunt exact cele care îmi aduc imboldul de curaj și încredere de care am nevoie atunci când totul începe să fie zbuciumat. Desigur, acestea și o nelipsită carte de care mă bucur oricând vreau să evadez din lumea reală.
🏡 Vă recomand tuturor această minunăție! O să vă aducă o mulțime de trăiri frumoase și cu siguranță o să vă facă să vă mențineți mereu curcubeul în suflet!

de citit, dar mai ales de urmat

Rated 5 out of 5
Camelia B.

Recomand această carte tuturor celor care doresc să creeze o oază de biniște în casele lor, dar și tuturor iubitorilor de frumos în toate aspectele vieții.
E o carte aducătoare de liniște și bucurie, se citește ușor și vine cu sfaturi simple de urmat, la îndemâna oricui.

O carte pe sufletul meu

Rated 5 out of 5
Alexandra Rogojină

Biniște – un cuvânt care a căpătat sens în perioada pandemiei. Cartea e plină de idei și de bună-dispoziție. De răsfoit, privit, admirat, meditat, testat, amuzat, practicat.

O idee super de cadou

Rated 5 out of 5
Ioana

Chiar cautam cadouri de Craciun pentru prieteni, pare super alegere, cred ca vor fi incantati 🙂

Inspirație de pe Storia.ro

În fiecare lună, pe Storia.ro găsești peste 200.000 de anunțuri imobiliare, cele mai multe din piață.
Uite aici câteva dintre cele care ne inspiră nouă biniște.

Pont: prin parteneriatul nostru cu KIWI Finance, acum poți să îți finanțezi viitoarea locuință tot pe Storia.ro.
Completează formularul pentru a fi contactat gratuit de un broker în maximum 24 de ore – vezi aici.